ŽOK Spartak obeležio kraj uspešne godine

ŽOK Spartak obeležio kraj uspešne godine

 spartak_subotica.jpgŽOK Spartak je u sredu, 13. januara, u hotelu Glorija u Subotici priredio prijem, kojim je obeležio sportski veoma uspešnu 2009. godinu. Prijemu su prisustvovali Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Tomislav Karadžić, predsednik FSS. Prisutan je bio veliki broj nekadašnjih i sadašnjih članova i prijatelja kluba i sve prvotimke.
Josip Marković, predsednik Skupštine Spartaka je istakao značajan doprinos mnogih koji su u prošlosti doprineli razvoju obojkaškog kluba Spartak, kao i onih koji danas to čine.
Zoran Olajić, direktor Spartaka, upoznao je goste sa rezultatima u 2009. godini. Osvojeno je četvrto mesto u Wiener Stadtische Super Ligi, ostvaren je plasman u finale Kupa Srbije, a Spartak se u Evropi takmiči u GM Kapital Kupu Izazivača. Spartak je rasadnik talentovanih mladih igračica, pa je njih pet igralo u nacionalnim selekcijama, a u jednoj od njih je radio i trener Saša Nedeljković. Godina je završena brojnim nagradama, ŽOK Spartak je najbolji subotički kolektiv, a Sara Klisura najbolja sportistkinja. Među nagradama je i ona za najbolji ženski kolektiv u Vojvodini.
Odbojkašice Spartaka su pozdravili Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. Obojica su naglasili da su dobar rad i uspeh koji je iz toga proistekao bio preporuka za podršku grada, koji se na ovaj način najbolje promoviše.
Prijemu su prisustvovali i Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Tomislav Karadžić, predsednik FSS. Aleksandar Boričić je ovom prilikom uručio plaketu Odbojkaškog saveza Srbije gradonačelniku Subotice Saši Vučiniću.
U 2010. godini ŽOK Spartak slavi 65 godina postojanja, a taj jubilej će biti svečano obeležen na kraju sezone.

spartak2.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mala1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mala2.jpg

 

BPSlogo700