"Dodir Lige Šampiona" u Mladenovcu

"Dodir Lige Šampiona" u Mladenovcu
Odbojkaši Crvene Zvezde, prvaci Srbije i učesnici Lige šampiona 2013. gostovali u Mladenovcu u okviru akcije „Dodir Lige šampiona“ Ministarstva omladine i sporta Srbije. Cilj akcije „Dodir Lige šampiona“ je promocija sporta među decom širom Srbije.
       
cml1
       
 
Odbojkaše Crvene Zvezde u dvorani SRC „Ljubomir Ivanović – Gedža“ dočekalo je skoro 2000 mališana, koji su prisustvovali revijalnoj utakmici između prvaka Srbije i novog člana Prve Lige Srbije, OK Mladenovac.
Pre početka utakmice Nemanja Lazarević, prvotimac Mladenovca i Milan Perić i Vuk Milutinović iz Crvene Zvezde, pročitali su osnovne odrednice fer – pleja, koje je propisao UNSEKO, povodom 16. novembra, Međunarodnog dana tolerancije.Goste je pozdravio Goran Mihajlović, predsednik OK Mladenovac.
  
cml10
   
Akciji „Dodir Lige šampiona“ u Mladenovcu prisustvovala je delegacija Ministarstva omladine i sporta Srbije u kojoj su bili Dragan Atanasov, pomoćnik ministra za sport i Igor Marinković, savetnik za školski sport, kao i Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Ana Avramović, generalni sekretar Crvene Zvezde i Laslo Lukač, sportski direktor Crvene Zvezde.
  
cml8
     
cml12

BPSlogo700