Deveti sportski čas "Ispravi se - igraj odbojku"

Deveti sportski čas "Ispravi se - igraj odbojku"
U sali Srednje škole „17. septembar“ u Lajkovcu je održan deveti sportski čas "Ispravi se-igraj odbojku", sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih Liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psihofizički razvoj, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.
           
lajkovac
      
Učenice i učenike u Lajkovcu pozdravili su Zoran Ivović, član Predsedništva UOKPL, Nela Bojović, portparol Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, dr Dragan Milovanović, sportski lekar, Ivana Lazarević, odbojkašica ŽOK Železničar iz Lajkovca i Nemanja Spasojević, odbojkaš Spartaka iz Ljiga.
  
lajkovac1
Dr Dragan Milovanović, sportski lekar, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promoteri Ivana Lazarević i Nemanja Spasojević, a sudio je Miloš Milošević, sudija iz Ljiga.
          
lajkovac2
           
    lajkovac3

BPSlogo700