Proglašeni najbolji

Proglašeni najbolji

Na svečanosti upriličenoj u prostorijama "VIG Plaza", sedištu kompanije Wiener Städtische osiguranje, dodeljene su vredne nagrade odbojkašicama i odbojkašima Superlige Srbije. Za najbolju mladu igračicu i najboljeg mladog igrača sezone su proglašeni Jovana Stevanović i Dušan Petković iz Crvene Zvezde. U izboru kompanije Wiener Städtische osiguranje, Sportskog žurnala i Udruženja Odbojkaških Klubova Prvih Liga, za najbolje u aprilu su proglašeni Sanja Malagurski iz Crvene Zvezde i Aleksandar Atanasijević iz Partizana Termoelektro .

vignagradjeni-1

 

najbolji_mladi-1 

Najboljoj mladoj odbojkašici i odbojkašu sezone čekove od po 1.000 eura životnog osiguranja je predala Svetlana Smiljanić, član Upravnog odbora kompanije Wiener Städtische osiguranje. Na fotografiji sa Aleksandrom Boričićem, Predsednikom odbojkaškog saveza Srbije.

april_nagrade-1

 Najboljoj igračici i igraču aprila čekove u iznosu od po 500 eura je predao Nenad Jovanović, član Upravnog odbora kompanije Wiener Städtische osiguranje. Trofej Sportskog žurnala Sanji Malagurski je predao Čedomir Nedeljković, Komesar takmičenja UOKPL, a Aleksandru Atanasijeviću Nenad Golijanin, prvi Potpredsednik OSS.  

BPSlogo700