Iz Propozicija takmičenja

Iz Propozicija takmičenja
Play-Off za Prvaka u Wiener Städtische Superligi se igra na sledeći način:
U Četvrtfinalu učestvuje osam prvoplasiranih ekipa, gde se sastaju prva i osma (meč A) , druga i sedma (meč B), treća i šesta (meč C) i četvrta i peta ekipa (meč D). Igra se u dve dobijene utakmice, tako što se prva i eventualna treća igraju kod bolje plasirane ekipe.
U Polufinalu se sastaju pobednici mečeva A i D (meč E) i pobednici mečeva B i C (meč F). Igra se u tri dobijene utakmice, tako što se prve dve i eventualna peta igraju kod pobednika mečeva A i B.
U Finalu se sastaju pobednici mečeva E i F. Igra se u tri dobijene utakmice, tako što se prve dve i eventualna peta igraju kod pobednika meča E.
Ukoliko posle razigravanja za Prvaka nižeplasirana ekipa osvoji titulu, plasman svih ostalih ekipa se pomera za jedno mesto niže, do mesta ekipe koja je osvojila titulu Prvaka.
Play-Out se igra na sledeći način:
Pravo učešća imaju devetoplasirana ekipa Superlige i drugoplasirana ekipa Prve Lige. Igra se u tri dobijene utakmice za mesto u Superligi. Prva, treća i eventualna peta utakmica se igraju kod devetoplasirane ekipe Superlige.
Na kraju Prvenstva iz Superlige u Prvu Ligu prelazi desetoplasirana ekipa.
U Superligu prelazi prvoplasirana ekipa Prve Lige.

BPSlogo700