Potpisan novi ugovor sa kompanijom Wiener Städtische

Potpisan novi ugovor sa kompanijom Wiener Städtische

cestitke-1 23.09.2010.

 Danas je u novoj zgradi kompanije Wiener Städtische, u ulici Trešnjinog cveta 1 u Novom Beogradu, petu godinu uzastopno, potpisan ugovor o saradnji između  Wiener Städtische osiguranja, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja Odbojkaških Klubova Prvih Liga. Tako će ova kompanija i u 2010/2011. takmičarskoj godini biti generalni sponzor Superlige za seniorke i seniore. U velikom prisustvu predstavnika odbojkaških klubova Superlige i mladih odbojkašica i odbojkaša, ugovor su potpisali Chrostoph Rath, član Upravnog odbora kompanije Wiener Städtische, Aleksandar Boričić, Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije i Goran Ćato, Predsednik Udruženja Odbojkaških Klubova.

Christoph Rath je izrazio zadovoljstvo četvorogodišnjom saradnjom sa Odbojkaškim savezom Srbije i Udruženjem Odbojkaških Klubova Prvih Liga i uverenje da će ova godina biti još uspešnija. Novi sponzorski ugovor će klubovima olakšati takmičarski izuzetno zahtevnu godinu u kojoj njihove igračice i igrači učestvuju i u brojnim nacionalnim selekcijama, pored takmičenja u domaćem prvenstvu i Evro kupovima.

Aleksandar Boričić je istakao značaj timskog rada u ovom partnerstvu u kome svako zna šta mu je obaveza. Izrazio je uverenje da će se ova saradnja nastaviti i narednih godina i da će i dalje donositi novine. Rekao je da je podrška kompanije Wiener Städtische značajna klubovima i u materijalnom i svakom drugom smislu i poželeo im uspešnu takmičarsku godinu.

Goran Ćato je izneo podatak da su brojne medalje naših nacionalnih selekcija donele mlade odbojkašice i odbojkaši koji igraju domaću ligu, pa je iz tako petnaest odbojkašica i jedanaest odbojkaša, koji su u poslednje četiri godine igrali u superligaškim klubovima, u aktuelnim sastavima seniorskih reprezentacija Srbije. Izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je kompanija Wiener Städtische prepoznala prave vrednosti kojima u odbojkaškom sportu težimo, kao što je usmeravanje mladih ka sportu. Klubovi će u narednoj takmičarskoj godini uložiti još veći trud u unapređenje marketinških aktivnosti, bolji stručni rad i rezultate i time se odužiti svom višegodišnjem partneru.

 

potpisivanje

 

boricic-rath

 

naslovna

sampanjac

prisutni

 

 

 

 

 

 

BPSlogo700