Najbolji u aprilu

Najbolji u aprilu
trofej.jpgStefana Veljković, reprezentativka Srbije i srednji bloker Crvene zvezde, je u izboru kompanije Wiener Städtische osiguranje, Sportskog žurnala i UOKPL proglašena za najbolju odbojkašicu u mesecu aprilu. Za najboljeg igrača je proglašen Konstantin Čupković, primač Radničkog-Credy Banke iz Kragujevca. Kristof Rat, član Upravnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, uručio je Stefani Veljković i Konstantinu Čupkoviću čekove na po 500 evra, a Miodrag Simeunović, glavni i odgovorni urednik Sportskog Žurnala, trofeje namenjene najboljoj odbojkašici i odbojkašu Wiener Städtische Superlige u aprilu. Nagrade su im uručene na svečanoj ceremoniji održanoj u beogradskom klubu Sokoj, kojoj su prisustvovali i osvajači nagrada tokom čitave sezone.
svi.jpg
 
 
 
boricic-rat.jpg

bjelica-rat.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristof Rat, član Upravnog odbora Kompanije Wiener Städtische osiguranje, svečano je uručio Ani Bjelici i Aleksandru Atanasijeviću, najboljim mladim igračima Wiener Städtische Superlige, polise životnog osiguranja Wiener Stadtische osiguranja.

atanasijevic-rat.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predao je Kristofu Ratu „specijalnu plaketu“ Odbojkaškog Saveza Srbije, a Ana Bjelica zastavicu Wiener Städtische Superlige sa potpisima svih osvajača nagrada u sezoni 2009/2010.

zastavica-plaketa_oss.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BPSlogo700