Praznik odbojke u Sport cafe-u

Praznik odbojke u Sport cafe-u

 

wiener11.jpg

 

Odbojkaški savez Srbije, Wiener Städtische osiguranje i Udruženje odbojkaških klubova Prvih Liga su juče u Sport cafe-u objavili nastavak saradnje po kojoj je ova austrijska kompanija četiri godine zaredom Generalni sponzor Superlige.
U prisustvu predstavnika svih klubova Superlige, mnogobrojnih predstavnika medija, igračica i igrača je  najavljen nastavak akcije Izbora najbolje odbojkašice i odbojkaša meseca, a novina u  2019/10 godini će biti Izbor najbolje mlade igračice i igračia godine. Nagrađenima će pripasti životno osiguranje u iznosu od 1.000 evra.

 

 

001_kapiteni_sa_ratom-1.jpg013_zurnal_predstavljen_i_rit_oms-1.jpgwiener11-2.jpgOdbojkaški savez Srbije su predstavljali Aleksandar Boričić, Predsednik OSS i Izvršni potpredsednik FIVB, Nenad Golijanin, Prvi potpredsednik OSS i Zoran Avramović, Direktor marketinga OSS.
Kompaniju Wiener Stadtische osiguranje predstavljali su Kristof Rat, član Upravnog odbora Kompanije, Jelena Otašević, Direktor marketinga i Gerald Veber, Direktor investicija Vienna Insurance Group.
UOKPL su predstavljali Goran Ćato, Predsednik predsedništva i Čedomir Nedeljković, Komesar takmičenja.
Miodrag Simeunović, Glavni i odgovorni urednik Sportskog žurnala, predstavljao je medijskog sponzora i partnera Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice i odbojkaše.
Specijalni gosti na svečanosti bili su Rit Oms, potpredsednik CEV i Vladimir Grbić, član Komisije FIVB za razvoj odbojke.
Vladimir Grbić, član Komisije FIVB za razvoj odbojke, predao je Kristofu Ratu specijalno priznanje za akciju „Najbolja odbojkašica i odbojkaš meseca“.
Nenad Golijanin, Prvi potpredsednik OSS, predao je Miodragu Simeunoviću specijalno priznanje za akciju „Najbolja odbojkašica i odbojkaš meseca“.
Marija Pucarević, kapiten Poštara 064, predala je Kristofu Ratu dres šampiona Srbije i pobednika Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice u prošloj sezoni.
Milan Ilić, kapiten Radničkog iz Kragujevca, predao je Kristofu Ratu dres i zastavicu kluba, šampiona Srbije i pobednika Wiener Stadtische Super lige za odbojkaše u prošloj sezoni.

BPSlogo700