U polufinalu Kupa Železničar – TENT i Jedinstvo – Ub, kao i Partizan Soker – Ribnica i Vojvodina NS seme – Radnički doo

U polufinalu Kupa Železničar – TENT i Jedinstvo – Ub, kao i Partizan Soker – Ribnica i Vojvodina NS seme – Radnički doo

Železničar (Lajkovac) – TENT (Obrenovac) i Jedinstvo (Stara Pazova) – Ub igraće u polufinalu 55. Kupa Srbije 2020/2021. u konkurenciji odbojkašica, dok će Partizan Soker – Ribnica (Kraljevo) i Vojvodina NS seme (Novi Sad) – Radnički doo (Kragujevac) igrati u polufinalu 56. Kupa Srbije 2020/2021. u konkurenciji odbojkaša, odlučeno je danas žrebom u dvorani SC Požarevac u Požarevcu.

 

Zoran Debeljković, predsednik Odbojkaškog saveza Braničevsko – pomoravskog okruga i Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, odredili su parove polufinala u obe konkurencije.

Žreb je obavljen pre početka utakmice 12. kola Banka Poštanska štedionica Superlige 2020/2021. za odbojkaše između Mladog radnika iz Požarevca i Partizan Sokera.

Polufinalne utakmice će se odigrati 2. i 16. februara.

SENIORKE – 55. KUP SRBIJE 2020/2021. – POLUFINALE (2. I 16. FEBRUAR):

ŽELEZNIČAR (LAJKOVAC) – TENT (OBRENOVAC)
JEDINSTVO (STARA PAZOVA) – UB

 SENIORI – 56. KUP SRBIJE 2020/2021. – POLUFINALE (2. I 16. FEBRUAR):

PARTIZAN SOKER – RIBNICA (KRALJEVO)
VOJVODINA NS SEME (NOVI SAD) – RADNIČKI DOO (KRAGUJEVAC)

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika polufinala.

 

BPSlogo700