Edukacija trenera na pripremama nacionalnih selekcija

Edukacija trenera na pripremama nacionalnih selekcija

Rukovodstvo Odbojkaškog Saveza Srbije donelo je odluku da, radi edukacije i usavršavanja, treneri iz Regionalnih odbojkaških centara, odnosno Udruženja, učestvuju kao posmatrači i volonteri na pripremama nacionalnih reprezentacija.
Treneri će na pripremama reprezentacija biti o trošku Odbojkaškog Saveza Srbije, a učestvovaće po dva trenera iz Regionalnih odbojkaših centara, odnosno Udruženja, koji mogu da podnesu predloge najkasnije do 23. decembra na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Treneri moraju biti članovi Udruženja odbojkaških trenera Srbije (UOTS).
Rukovodstvo OSS će nakon prijavljivanja izabrati po dva trenera za pripreme kadetskih i muške juniorske reprezentacije.
Ženska kadetska reprezentacija Srbije pripremaće se za kvalifiakcioni turnir za EP 2017. u Staroj Pazovi 2 – 12. januara (http://www.ossrb.org/kadetkinje/news/kadetkinje).
Muška kadetska reprezentacija Srbije pripremaće se za kvalifiakcioni turnir za EP 2017. (http://www.ossrb.org/kadeti/news/kadeti), a muška juniorska reprezentacija za kvalifikacioni turnir za SP 2017. (http://www.ossrb.org/juniori/news/juniori). Zajedničke pripreme kadeta i juniora obaviće se u Požarevcu 2. – 12. januara.
Obaveze izabranih trenera su: da u roku od 15 dana po završetku edukacije dostave svoje izveštaje Regionalnom odbojkaškom savezu kome pripadaju i Udruženju odbojkaških trenera Srbije, kao i da u roku od 3 meseca po završetku priprema održe predavanja trenerima iz Regionalnog odbojkaškog saveza kome pripadaju.

BPSlogo700