Deseti Ugovor o generalnom sponzorstvu

Deseti Ugovor o generalnom sponzorstvu
U prostorijama „Vig plaze“ je potpisan novi, deseti Ugovor o saradnji između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova Prvih Liga, pa će se elitno odbojkaško takmičenje u Srbiji deseti put zvati Wiener Stadtische Superliga za odbojkašice i odbojkaše. Ugovor su potpisali Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, i Goran Ćato, predsednik UOKPL.
       
wu2
   
 wu23
   
Na današnjoj svečanosti najavljen je i III Super Kup Srbije 2015. u konkurenciji odbojkašica između Vizure i TENT iz Obrenovca, koji će se odigrati u četvrtak, 15. oktobra od 18,00 časova u dvorani “Ub” u Ubu, uz direktan prenos na RTS 2, kao i V Super Kup 2015. u konkurenciji odbojkaša između Vojvodine NS Seme iz Novog Sada i Crvene Zvezde, koji će se odigrati u utorak, 20. oktobra u dvorani SPC “Vojvodina” od 18,00 časova, uz direktan prenos na RTS 2.
    
wu19
   
Prisutne goste i predstavnike medija pozdravili su kapiteni i treneri sve četiri ekipe: Ljiljana Ranković i Željko Tanasković iz Vizure, Jelena Stanimirović i Marijana Boričić iz TENT-a, Maksim Buculjević i Dragan Kobiljski iz Crvene zvezde, i Borislav Petrović i Nedžad Osmankač iz Vojvodine NS Seme. 
   
wu17
    
wu15
 

Ljiljana Ranković i Maksim Buculjević, predali su Svetlani Smljanić dresove Vizure i Crvene Zvezde sa potpisima svih igračica, odnosno igrača.

Dodeljena su i tri specijalna priznanja. Kompanija Wiener Stadtische osiguranje nagradila je OK Spartak iz Ljiga za trijumf na BVA Kupu 2015, Tijanu Bošković, reprezentativku Srbije, i Zorana Terzića, prvog trenera seniorki Srbije, za osvojene medalje na Evropskim igrama, Svetskom Kupu i Evropskom prvenstvu.

Svetlana Smiljanić predala je nagrade Goranu Milovanoviću, predsedniku Spartaka iz Ljiga, Tijani Bošković i Zoranu Terziću.

   

wu13

       

wu11

 

wu9


 

 

 

BPSlogo700