Sportski čas u Loznici

Sportski čas u Loznici
U sali Osnovne škole „Anta Bogićević“, u Loznici, je održan šesti ovosezonski, a ukupno jubilarni, dvadeseti „Sportski čas – Ispravi se, igraj odbojku“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih Liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.
    
clo1
 
    clo4
        
Oko 150 učenica i učenika u Loznici pozdravili su Milan Simonović, direktor filijale Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Šapcu, Čedomir Nedeljković, Komesar takmičenja UOKPL i Branko Antonić, predsednik MOK „Loznica“.
       
clo6
       
Dr Snežana Šoškić Marić, lekar, održala je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika učestvovali i nastavnici, kao i promoteri Marica Sredojević, odbojkašica ŽOK „Proleter“ iz Loznice i Aleksandar Unković, odbojkaš MOK „Loznica“. Utakmicu je sudila Jelica Karajčić, odbojkaški sudija iz Loznice.
    
clo16

BPSlogo700